OM OSS

En långsiktig partner

FRONTSIDE är en oberoende tillverkare av elektronik. Vi är stolta att få arbeta tillsammans med de allra bästa och vi ökar hela tiden våra ansträngningar att motsvara det förtroendet.​ Vår strategi siktar mot ett närmare samarbete med kunderna för att erhålla produkter med rätt kvalitet och till en mycket bra totalekonomi. Detta är baserat på fasta leveransavtal av serietillverkning och med särskild vikt på servicetjänster, såsom prototyper, korttidsleveranser mm.

Kort fakta

Etableringsår 1990
Säte Mölnlycke
Antal anställda 50
VD Helene Winberg
vVD Mikael Wikberg
Styrelseordförande Robert Olsson

Vision

Att möjliggöra ”Made in Sweden”.

Vi ska vara den självklara samarbetsparten när en produkt ska tillverkas i Sverige.

Andra generationen ska driva företaget minst lika länge som första.

En fabrik, 150Mkr i omsättning, 60 anställda.

Historia

Företaget grundades 1990 av Robert Olsson som har en lång och gedigen erfarenhet av elektronikbranschen, flertalet år på Ericsson samt tidigare eget företag Flowline AB.

FRONTSIDE Electronics AB är ett familjeföretag och startade i familjens garage där man bla tog hem ordern att tillverka de nya kassaapparaterna som skulle finnas på då nyöppnade Burger King på Avenyn. Snart fann man lokaler i Gulinshuset i Sisjön.

Till en början skulle Robert göra allting själv, men det höll inte i längden. Hans fru Anette slutade sin mångåriga tjänst i bank och tog på sig att arbeta med administration och personal. Företaget växte efter några år ur sina lokaler i Sisjön och flyttade till nya lokaler i Mölnlycke Företagspark.

Efter ett 10-årigt generationsskifte 2010-2020 drivs idag FRONTSIDE av dottern Helene som är VD samt sonen Mikael som är vice VD.

​Företag

​​Företagsvägen 2, 435 33 Mölnlycke

Klicka här för vägbeskrivning →

Telefon: +46(0)31-33 80 100

E-mail: info@frontside.se

BLI UPPRINGD

​Fyll i nedanstående formulär, så hör vi av oss till dig snarast möjligt.

 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda