FRONTSIDE är specialist på EFFEKTIV tillverkning av kretskort​​

KVALITET, ENGAGEMANG OCH FLEXIBILITET ÄR NYCKELORD FÖR OSS PÅ FRONTSIDE ELECTRONICS AB

​Produktionen ställer höga krav på lokalerna. Därför är miljön ESD-skyddad, vilket innebär att golv, bänkar och stolar leder bort statisk elektricitet som annars skulle kunna förstöra de kretskort vi tillverkar.

Under arbetets gång kontrolleras de olika produktionsstegen noggrant och det färdiga kortet avsynas ingående för godkännande.Denna funktions- och kvalitetsgranskning ger en perfekt slutprodukt. Och det är först då vi tycker ett uppdrag är fullbordat.

Men vissa arbetsmoment utförs också manuellt av vår välutbildade personal, t ex komplicerade lödningar sker under mikroskop med minimala komponenter och maximal exakthet.

​​

VI GER RÅD OCH GRANSKAR FÖR ATT UPPNÅ HÖGSTA PRODUCERBARHET​​

​​

Om ett företag har utvecklat en produkt och ska presentera en prototyp, så är det viktigt att den från början är produktionsmässig.

Med vår hjälp blir framtagningen korrekt och effektiv utan omvägar. Vi kan också ge råd och idéer inför serietillverkningen så att produkten även i framtiden blir rationell.

Att granska för producerbarhet är alltså något som ligger oss varmt om hjärtat. En absolut förutsättning för att svensk tillverkning ska vara konkurrenskraftig gentemot utlandet, är att man initialt lägger ner kraft på att göra produkten så producerbar som möjligt.​

Det gäller att vara flexibel och öppen för förslag till förbättringar. Att våga påpeka brister och hålla en öppen och förtroendefull kommunikation. Då ökar den slutgiltiga produktens förmåga att även i mycket stora serier konkurrera på alla betydande marknader.​

VÅR EFFEKTIVA INKÖPSFUNKTION SÄNKER TOTALKOSTNADERNA

FRONTSIDE erbjuder en effektiv inköpsfunktion i samarbete med Westcomp AB, som sammanställer och levererar kompletta komponentsatser.

Westcomp AB, vars mångåriga erfarenhet av marknaden, omfattande kontaktnät, stora volymer och goda inköpsavtal ger oss leveranssäkerhet och prisfördelar.

Detta förfarande reducerar inköpsarbetet till ett minimum. För allas lönsamhet kan lagret hållas mycket litet, vilket i sin tur gör att totalkostnaden blir ytterst fördelaktig vid produktion av såväl mindre som större löpande serier.

​Företag

​​Företagsvägen 2, 435 33 Mölnlycke

Klicka här för vägbeskrivning →

Telefon: +46(0)31-33 80 100

E-mail: info@frontside.se

BLI UPPRINGD

​Fyll i nedanstående formulär, så hör vi av oss till dig snarast möjligt.

 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda